Обръщение

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет имам изключителното удоволствие да ви поканя да участвате в 11ти конгрес по балканистика, който ще се състои на 31 август – 4 септември 2015 г. в гр. София под надслов: „Югоизточна Европа и европейската интеграция: политически, социално-икономически и културни аспекти".

За последен път нашата страна беше домакин на подобно престижно събитие през далечната 1989 г. по повод провеждането на VІ конгрес по балканистика, който събра в българската столица световния академичен елит в областта на югоизточноевропейските изследвания. Независимо от сложната ситуация, в която е поставена науката днес, амбицията ни като организатори е да продължим тази традиция от миналото, като предоставим възможност на учени с различен академичен профил да представят най-новите резултати от своята научна дейност, пряко свързана с Балканския регион.

Нашият първоначален план е пленарната работа да бъде организирана в дванадесет научни сесии, посветени на ключови проблеми. Моля да ни изпратите предложения за конкретни научни сесии, които бихте подготвили. Очакваме вашите заявки на един от двата официални езика на конгреса - английски или френски - не по-късно от 10 октомври 2014 г. на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

За по-нататъшна информация относно такса правоучастие, програма, участници и всички останали подробности можете да посетите електронната страница на предстоящия форум: www.balkanstudies.bg/congress2015. Разходите за пътни, дневни и нощувки са за сметка на участниците.

Предварително изказвам своята признателност за проявения професионален интерес и съпричастност в процеса на подготовка и реализация на ХІ конгрес по балканистика.

С уважение,

проф. дин Александър Костов
Председател на Организационния комитет

11th International Congress of South East European Studies Sofia, 31 th August – 4th September 2015 - All Rights Reserved © 2014
Web design Kaya Pro Ltd.

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.